#2016-11-09 03:09:18 

Alojzy

Użytkownik

Posty: 47

Skąd: Rybnik

Wiek: 29

Prowadzę małą restaurację i zauważyłem, że u mojej konkurencji nieopodal mnie zaczął się jakiś większy rich. Żadnych reklam w mediach nie widziałem, czym to może być spowodowane.
#2016-11-09 03:36:43 

Jagodyna

Użytkownik

Posty: 98

Skąd: Ustka

Wiek: 32

Jak na moje to Twoja konkurencja poszła po prostu po najlepsze w tej kwestii rozwiązanie, jakim jest prowadzenie polityki social media lokalu, w ten sposób są obecni w domach dobrych kilku tysięcy osób więcej, jak nie więcej.
#2016-11-09 04:50:32 

ShamefuL

Użytkownik

Posty: 89

Skąd: Olsztyn

Wiek: 29

Koleżanka ma pewnie racje :) To jest podstawy sposób na podniesienie sprzedaży restauracji, bez względu na to jaki jest jej obecny stan. Nawet w czasach największej prosperity trzeba w tej kwestii robić swoje i pokazywac się z jak najlepszej strony. A jeszcze kwestia smaku pozostaje.
#2016-11-09 05:53:30 

Naramiennik

Użytkownik

Posty: 41

Skąd: Szczytno

Wiek: 34

Nic dodać, nic ująć…
#2016-11-09 06:04:34 

SzłamSzybko

Użytkownik

Posty: 80

Skąd: Pasłęk

Wiek: 30

Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś i Ty zadziałał w ten sposób. Wszystko jest bardzo proste z punktu widzenia restauratora, bo trzeba tylko pochwalić się tym co się ma najlepszego.
#2016-11-09 08:53:24 

BoYaN

Użytkownik

Posty: 120

Skąd: Poznań

Wiek: 36

Ja już wiem, jak się posługiwać działaniami marketingowymi w hotelarstwie, a teraz działam też w kwestii restauracji. Wprowadzam nową usługę.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015